Ripolab contra el Covid-19

Ripolab contra el Covid-19

Necessitem la teva ajuda.

A Ripolab no parem, i ens hem bolcat en salvaguardar la salut dels nostres veïns i veïnes amb els mitjans que tenim a la nostra disposició.

Disposem dels mitjans tècnics, els coneixements i el més important, de la col·laboració altruista i desinteressada dels nostres (els teus) veïns i veïnes, aportant el seu temps, les seves impressores 3D i en la majoria dels casos, dels seus diners comprant filament 3D per poder imprimir les necessàries viseres i salva-orelles de protecció.

És per això que demanem la teva col·laboració, per poder seguir imprimint sense parar necessitem principalment filament 3D.

Junts ho aconseguirem!

Si vols col·laborar amb la nostra tasca, pots fer una donació de filament a través de la campanya que han llançat des de l’empresa Smart Materials, ells s’encarreguessin de fer-nos arribar tot el material donat per tu.

Les nostres dades

1 kg
Plàstic fos

Portem fosos entre PLA, PETG i TPU.

1
hores d'impressió

No parem! Les nostres màquines estan al màxim.

1
Peces impreses

Fem viseres, salva-orelles i tot el necessari per salvaguardar la teva salut.

Necessitem la teva ajuda.

Les nostres impressores s’espatllen (no estan preparades per treballar 24 hores hores de manera ininterrompuda) … ens vam quedar sense filament de manera constant … però la satisfacció de poder ajudar amb els nostres mitjans és immensa … ajuda’ns a ajudar-te!